معاون فناوری اطلاعات بانک ایران زمین:
مشتری محوری با بانکداری دیجیتال، مفهوم پیدا می کند

تشخیص خبر : معاون فناوری اطلاعات بانک ایران زمین با اشاره به لزوم سرویس دهی مناسب به مشتریان گفت: مشتری محوری با بانکداری دیجیتال مفهوم پیدا می کند، بانک محصول خود را براساس آنچه مشتری می‌خواهد عرضه می‌کند و در همین راستا علاوه بر بانک‌ها، فین تک ها، استارتاپ ها و سایر گروههای خلاق نیز در این عرصه فعال خواهند بود.

به گزارش تشخیص خبر ؛ فرهاد اینالوئی معاون مدیر عامل بانک ایران زمین در فناوری اطلاعات با تشریح نقش بازیگران جدید در بانکها گفت: در بانکداری الکترونیک دو بازیگر اصلی وجود داشت اولی بانک و دومی مشتری. اما بازیگران بانکداری دیجیتال مشتری، فین تک، بانک و تکنولوژی هستند.
وی افزود: در چرخه‌ی ارائه خدمات بانکی کسانی هستند که خدمات بانکی ارائه می‌کنند اما بانک نیستند و این یعنی سرعت توسعه خدمات و محصولات بانکی بسیار بیشتر از گذشته خواهد شد.
معاون فناوری اطلاعات بانک ایران زمین بانکداری دیجیتال را بانکداری باز دانست و گفت: امروز با مفاهیم جدیدی در حوزه بانکی روبرو هستیم مانند بانکداری باز، بانکداری براساس پلتفرم، نوآوری باز و … اما سوال اینجاست که مگر بانکداری بسته هم داریم؟
اینالوئی در پاسخ به این سوال افزود: بانکداری بسته یعنی بانکداری که در حال حاضر در حال انجام آن هستیم، یعنی هر کس به شعبه بانک مراجعه می کند و از سرویس‌های موجود استفاده می کند.
وی در تشریح مفهوم بانکداری باز گفت: اما در بانکداری باز ما سرویس را در اختیار فین‌تک ها، استارتاپ‌ها و … قرار می دهیم که آنها بتوانند آن سرویس را در اختیار دیگران قرار دهند یا اینکه مشتری سرویس مورد نظر خود را درخواست دهد و بانک آن را بصورت شخصی سازی شده در اختیار مشتری قرار دهد.
اینالوئی افزود: در بانکداری دیجیتال ما با مفهوم دیگری به نام Omni Channel مواجه هستیم به این مفهوم که مشتری نه تنها دارای یک هویت واحد در کلیه درگاه‌ها است، بلکه عملاً همه درگاه‌ها را به‌صورت یک سیستم یکپارچه و واحد می‌بیند. در این شیوه ارتباط با مشتری در هر زمان، هر مکان و به روی همه ابزارها به شیوه‌ای یکنواخت انجام می‌پذیرد.
به طور مثال، مشتری می‌تواند درخواست وام خود را از طریق دستگاه‌های خودپرداز ثبت کند و در ادامه برای پیگیری آن از سایر درگاه‌ها مانند موبایل بانک، سایت و … پیگیری موضوع را انجام دهد.
وی با اشاره به رشد نوآوری در بانکداری دیجیتال گفت: در گذشته همیشه سیستم بانکی یک محصول را تولید می‌کرد و از مشتریان درخواست می‌کرد که از آن استفاده کنند. اما در بانکداری دیجیتال نوآوری از بیرون بانک به مجموعه تزریق می‌شود، و بانک امکان اجرای آن را ایجاد می‌کند.
یعنی یک نفر، یک گروه جوان، یک استارتاپ محصولی را برای قشر خاصی تولید می کند و بانک پس از بررسی آن زیر ساخت اجرای آنرا فراهم می‌آورد.
اینالوئی افزود: در بانکداری دیجیتال مشتری محوری مفهوم پیدا می کند، بانک توجه دارد که مشتری چه چیزی را نیاز دارد و این موضوع فقط توسط بانک پیگپیری نمی شود بلکه توسط فین تک ها، استارتاپ ها و سایر گروههای خلاق نیز در این گردونه نیز مورد توجه است.
وی با اشاره به نقش شعب در بانکداری دیجیتال یا شعب آینده گفت: نزدیک به ۹۷ درصد از تراکنش‌های ما در حال حاضر بیرون از شعبه انجام می‌شود و این یعنی عدم مراجعه مشتری به شعبه.
اینالوئی ادامه داد: این موضوع نشان از این دارد که دیجیتالی شدن شروع شده است و ما باید با ارتقا سواد دیجیتالی همکاران امکان ایجاد تعاملات دیجیتالی با مشتریان را فراهم کنیم. در این راستا شرح وظایف شعب قاعدتا باید تغییر کند، وقتی مراجعه با شعب وجود ندارد پس اولین نکته ای که به ذهنمان می رسد این است که باید نحوه ارتباطمان با مشتری را تغییر دهیم بنابراین باید مهارتهای مختلفی را به پرسنل آموزش بدهیم.
وی با اشاره به رشد سریع تکنولوژی و ارائه خدمات بانکی بر بستر شبکه های اجتماعی و تاثیر آن در آینده بانکداری افزود: در آینده ممکن است بزرگترین بانک جهان هیچ شعبه ای نداشته باشد. و این آینده دور نیست و ما باید خودمان را برای این آینده نزدیک آماده کنیم.
اینالوئی ادامه داد: بانکهایی که اقدام به پرداخت وام در شبکه‌های اجتماعی کرده اند تنها یک درصد از این موارد دچار مشکل شده اند، اما در مورد وام های دیگر بطور متوسط ۴ درصد آنها با مشکلاتی مانند عدم پرداخت مواجه می شود.
اینالوئی که در جمع مدیران بانک ایران زمین سخن می گفت افزود: بانکی در آینده موفق است که خود را برای این تغییرات با آمادگی ذهنی و افزایش دانش دیجیتال آماده کرده باشد.

خبرنگار : علیرضا علی پور  

نوشته شده در تاریخ : ۹۷/۰۴/۰۳
دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



آخرین اخبار
تداوم روند عملکرد عالی کچاد در آبان ماه
تقدیر از اقدام برجسته بانک سپه در مدیریت یارانه پرداختی دولت در حوزه آرد و نان
شماره آبان نشریه ارتباط ایران زمین منتشر شد
استقبال از حضور چادرملو در نمایشگاه متافو
کسب رتبه برتر بانک سپه در تعداد تراکنش‌های شبکه پرداخت و کارتخوان فروشگاهی در مهرماه ‌سال جاری
” مرادی ” از تدوام عضویت در هیات مدیره و مدیرعاملی بانک آینده استعفا داد
سامانه بارگذاری و مشاهده الکترونیکی تسهیلات بانک ایران زمین
انجام طرح ملی هوشمندسازی یارانه آرد و نان مصداق کار دانش بنیان، متکی به همدلی و مجاهدت شبانه روزی است
ثبت سفارش ۸۰ دستگاه لوکوموتیو توسط شرکت های معدن و صنایع معدنی با راهبری ایمیدرو
آیین ارائه دستاوردهای طرح ملی هوشمندسازی یارانه آرد و نان برگزار شد
تقدیر وزیر اقتصاد از مدیرعامل بانک سپه برای اجرای طرح ملی هوشمندسازی یارانه آرد و نان
موثقی نیا تاکید کرد: نهضت توسعه بخش معدن با سیاست های دولت سیزدهم
هلدینگ مالی بانک ایران زمین در بورس تهران درج شد
لازمه توسعه اجتماعی و اقتصادی، حکمرانی شایسته است
بازدید معاون دادستان کلّ کشور از مجتمع معدنی «چادرملو»
کسب تجربه موفق از اولین هم افزایی بین بانکی توسط بانک ایران زمین
هوشمندسازی یک استراتژی راهبردی برای نظام بانکی است
نقش آفرینی بانک پارسیان در حمایت از حوزه دانش بنیان و شکوفایی زیست بوم نوآوری
تجلیل از کادر درمان و پرستاران مرکز اورژانس مجتمع معدنی چادرملو
پرداخت ۳ میلیارد ریال وام قرض‌الحسنه با کارمزد ۲‌ درصد در بانک سپه
نظرسنجی

نظر شما در برنامه ماه عسل چیست؟

View Results

mahak