وزیر اقتصاد در نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی سمنان عنوان کرد:
رشد اقتصادی ۵ درصدی در کشور تا پایان امسال محقق می شود

تشخیص خبر : وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به بهبود شرایط اقتصادی کشور گفت: امیدواریم با شرایط موجود رشد اقتصادی ۵ درصدی تا پایان امسال محقق شود.

به گزارش تشخیص خبر به نقل از شبکه اخبار اقتصادی و دارایی (شادا)، علی طیب نیا صبح امروز در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان سمنان اظهار داشت: بر اساس ارزیابی های انجام شده، اقتصاد کشور در ابتدای امسال شرایط مناسبی را داشته است.
وی افزود: رشد اقتصادی کشور در سه ماهه نخست امسال نشان داده است که رشد اقتصادی ۵ درصدی تا پایان سال دست یافتنی است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به اینکه دشمن یک جنگ تمام عیار اقتصادی را پس از ناکامی در نبرد نظامی علیه ملت ما آغاز کرد گفت: ملت بزرگ ایران با پایداری و مقاومت خود به تأسی از نهضت عاشورا و امام حسین(ع) دشمن را در نبرد اقتصادی نیز تسلیم کرد.

طیب نیا افزود: این پایداری ملت ایران سبب شده است غربی ها در مذاکرات هسته ای حق غنی سازی را در استفاده صلح آمیز را برای ایران به رسمیت بشناسد.

وی با اشاره به اینکه پایداری ملت ایران سبب رفع تحریم های ظالمانه غرب علیه ایران شده است گفت: ممکن است همه تحریم ها لغو نشده باشد؛ اما باید بدانیم اگر تحریم ها در گذشته ادامه می یافت و وارد مرحله دوم می شد؛ مشکلات بسیار زیادی را برای اقتصاد ایران ایجاد می کرد.

وزیر اقتصاد اضافه کرد: دشمن به خوبی دریافته بود که اقتصاد ایران چه ضعف هایی دارد و وابستگی اقتصاد ایران به نفت را به عنوان یک مشکل اساسی به خوبی درک کرده بود و با استفاده از همین موضوع قصد فشار به اقتصاد ایران برای اعمال سلطه گری خود داشت؛ اما ملت ایران با پایداری خود دشمنان را ناکام گذاشتند. 

نوشته شده در تاریخ : ۹۵/۰۷/۱۳
دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



 
آخرین اخبار
اعلام فهرست شعب کشیک بانک سپه / پنجشنبه، هجدهم دی ماه
رمزساز بانک ایران زمین، ابزاری امن برای دریافت خدمات بانکداری دیجیتال
لزوم فعال‌سازی کد ثنا برای تسهیلات غیرحضوری
گام تازه پارسیان برای پرداخت امن، سریع و بدون کارت
معرفی ربات خانگیLG CLOiD برای نمایش مفهوم «خانه بدون نیاز به نیروی انسانی» در CES 2026
حل مشکلات کشور تنها با تولید ممکن است
جشنواره فیلم و عکس «چرخ صنعت» زمینه‌ساز گفت‌وگوی فرهنگ و صنعت است
معرفی نسل جدید لپ‌تاپ‌های LG gram ال‌جی الکترونیکس، با بهره‌گیری از Aerominum
جشن دستیابی جهش و بانکیدو بانک ایران زمین به ۵۰۰ هزار کاربر برگزار شد
حضور همراه اول در دهمین نمایشگاه بین‌المللی جامع کشاورزی ایران
ارائه بسته‌های ویژه همراه اول به مناسبت روز پدر
مدیرعامل بانک سپه ششمین سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی را تسلیت گفت
لیست شعب کشیک بانک سپه استان تهران برای روز چهارشنبه ۱۰ دی‌ماه
معاملات ثانویه ۳ صندوق سرمایه گذاری نقره در بورس کالا آغاز می شود
اعلام شعب کشیک بانک ایران زمین در استان تهران در روز چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴
مدیرعامل بانک سپه پرتاب موفقیت‌آمیز ماهواره‌های ایرانی را تبریک گفت
آغاز عرضه رسمی سیمکارت‌های «سری به‌یادماندنی» همراه اول
رونمایی ازUltraGear evo ال‌جی؛ بازتعریف بازی ۵K با نخستین فناوری ارتقای تصویر مبتنی بر هوش مصنوعی در جهان
معرفی ربات خانگی ال‌جی و چشم‌انداز «خانه بدون کار» در CES ۲۰۲۶
آغاز اجرای طرح بخشودگی جرائم دیرکرد ره ‌آورد ایران ‌زمین
نظرسنجی

نظر شما در برنامه ماه عسل چیست؟

View Results

mahak