نوبخت در فضای مجازی خبر داد
افزایش ۷۰۰ هزار تومانی حقوق برخی از بازنشستگان

تشخیص خبر: رئیس سازمان برنامه و بودجه: حقوق بازنشستگان تا سقف ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان افزایش خواهد یافت.

افزایش ۷۰۰ هزار تومانی حقوق برخی از بازنشستگانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از ایبِنا، محمد باقر نوبخت که شب گذشته و در پخش زنده صفحه شخصی خود در اینستاگرام سخن می‌گفت، در تشریح افزایش منابع تخصیص یافته به بازنشستگان کشوری و لشکری اظهار کرد: مطلبی که بسیار زیاد این روز‌ها از سازمان برنامه و بودجه پرسیده می‌شود در خصوص ۵۰ درصد افزایش حقوقی است که به بازنشستگان پرداخت نشد.
وی افزود: قانون پنجم برنامه توسعه، به دولت اجازه می‌دهد که در دوران برنامه که از سال ۹۰ تا ۹۵ به طول انجامید، از همه امتیازاتی که در فصل ۱۰ از ماده ۶۴ تا ۸۰ وجود دارد تا ۵۰ درصد امتیازات را استفاده کند.
نوبخت تاکید کرد: هیات وزیران برای تعدادی از دستگاه‌ها این ۵۰ درصد را تصویب کرد و این افراد از امتیاز این ۵۰ درصد برخوردار شدند. سازمان اداری و استخدامی پیشنهادی را به دولت آورد مبنی بر این که این حق وجود داشته باشد که منابع مالی برای انجام آن وجود داشته باشد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور افزود: به همین جهت دستگاه‌ها به سازمان برنامه و بودجه مراجعه کردند تا با منابع مالی خود این ۵۰ درصد را اعمال کنند ما نیز این مطالعات را انجام دادیم و منجر به این شد تا بهمن ماه بخشنامه‌ای ابلاغ شد تا این تعداد از دستگاه‌ها به شرط طلب نکردن منابع بیشتر، این روند را انجام دهند.
وی تصریح کرد: قانون مدیریت خدمات کشور که در سال ۸۶ به طور آزمایشی به تصویب رسید دارای ۱۵ فصل است و در هر فصل به مبانی مختلفی می‌پردازد و در فصل دهم به نظام پرداخت به کارمندان، بازنشستگان و مستمری بگیران پرداخته است. این نظام پرداخت بر اساس امتیاز و بررسی است که با در نظرگیری این امتیاز و ضرب در ریال، رقمی به حقوق افراد اضافه می‌شود. ضریب ریالی در این قانون چیزی حدود ۵۰۰ ریال است که تبصره ذیل ماده ۶۴ این رقم سالیانه بر اساس هزینه زندگی درصدی افزایش پیدا می‌کند.
معاون رئیس جمهور افزود: این ضریب ریالی برای مستمری بگیران، بازنشستگان و کارمندان یکسان است، اما آن چه اختلاف بین این سه گروه ایجاد می‌کند امتیاز برای این سه رسته است. امتیازات برای این سه گروه با فرمول‌های مختلف محاسبه می‌شود. یعنی بر اساس سختی کار امتیازات متفاوت است. امتیازی از یک تا ۲۰۰۰ برای شغل آن ها، به شاغلان از ۱۵۰۰ تا ۴۵۰۰ داده می‌شود که در جمع به آن‌ها حقوق ثابت می‌شود. این امتیازات به علاوه فوق العاده‌ها می‌شود. جمع این امتیازات را حقوق کارمندان دولتی می‌گویند.
نوبخت تاکید کرد: قانون برنامه ششم به دولت این اجازه را می‌دهد که پرداخت شاغلان با بازنشستگان را متناسب سازی کند. درصدی برای افزایش این حقوق برای متناسب سازی بیان نشده است و تنها راه برای متناسب سازی را به دست دولت سپرده است.
وی افزود: دولت این لایحه را به مجلس ارائه کرد و در نهایت شورای نگهبان آن را رد و مجمع تشخیص مصلحت نظام آن را تصویب کرد. حالا از همین طریق هر سال مبلغی را برای بازنشستگان کنار گذاشته‌ایم، سال گذشته چیزی حدود ۳ هزار میلیارد تومان در بودجه قید شد که دولت این رقم را به ۴ هزار میلیارد تومان رساند.

جزییات افزایش ۷۰۰هزار تومانی حقوق برخی از بازنشستگان
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور بیان کرد: این رقم با تلاش‌های دولت به ۵ هزار میلیارد تومان رسید. برای سال ۹۹ این رقم را ۱۰۰ درصد افزایش داده و به ۱۰ هزار میلیارد تومان رساندیم تا به حقوق این افراد اضافه کنیم. در این افزایش حقوق‌ها برخی از بازنشستگان بیش از ۷۰۰ هزار تومان به حقوقشان افزوده خواهد شد.
وی افزود: روز دوشنبه از تشکل‌های بازنشستگی و نمایندگان‌شان خواستیم تا به جلسه مشترک با سازمان برنامه و بودجه کشور بیایند.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور بیان کرد: در ادامه مسیر افزایش ۱۵ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری و همچنین تزریق ۱۰ هزار میلیارد تومان منابع همسان سازی حقوق آن ها، دستور پرداخت پاداش بازنشستگانی که تا سال ۹۸ بازنشسته شده اند را نیز صادر کرده‌ایم.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه حقوق بازنشستگان تا سقف ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان افزایش خواهد یافت، بیان کرد: سال گذشته رقم پاداش بالغ بر ۸ هزار میلیارد تومان بود که رقم آن هنوز مشخص نیست.
وی افزود: امسال برای زنان سرپرستان خانوار نیز حدود ۱۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان، در نظر گرفته‌ایم. مستمری این افراد ۳ تا ۵ برابر هم افزایش پیدا کرد و امیدواریم بتوانیم منابع مالی جدیدترین برای افزایش این دریافتی را داشته باشیم. 

نوشته شده در تاریخ : ۹۹/۰۱/۱۰
دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



آخرین اخبار
اعلام ساعت کاری جدید بانک سپه
تغییر ساعت کار شعب بانک سینا در برخی استان‌ها
بانک سپه تمامی امکانات و قابلیت‌های خود را برای حمایت از تولیدکنندگان به کار گرفته است
رونمایی از ۸۶ امین سایت ۵G همراه اول در استان مازندران توسط وزیر ارتباطات
تکریم مقام والای معلم در دیدار با جانباز فرهیخته دکتر غلامرضا ذکیانی
روابط‌عمومی موفق؛ در گرو اعتمادسازی و وفادارسازی مشتریان است
بانک ملی ایران پیشرو در پرداخت وام قرض الحسنه / دسترسی مردم به منابع مالی تسهیل شد
بازدید علمی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی از صندوق قرض‌الحسنه شاهد،گامی مؤثر در پیوند دانش نظری و تجربه میدانی در نهادهای مالی اجتماعی
پرداخت بیش از ۱۵۰۰ میلیارد تومان به داروخانه‌های غیردانشگاهی طرف قرارداد
مدیر عامل بانک سینا یکصدمین سالگرد تاسیس بانک سپه را تبریک گفت
خودکفایی بانک آینده در ناوگان پول‏رسان و پشتیبانی خودپردازها
ارایه ۸ پیشنهاد در رفع ناترازی های انرژی فولادی ها از سوی آقاجانلو/ نعمت زاده: در حال تهیه آیین نامه ای برای رفع ناترازی های صنایع معدنی هستیم
بانک سپه نقش اساسی در توسعه کشور داشته است/ این بانک در توسعه صنایع مختلف نقش مهمی دارد
پیام تبریک رئیس شورای هماهنگی بانک‌های دولتی و نیمه دولتی به مناسبت صد سالگی بانک سپه
“بانک یکصد ساله سپه” پشتوانه مالی مردم و نگهبان عزت اقتصادی کشور است
اعلام بسته‌های رومینگ همراه اول مختص حجاج ایرانی
معاون اول رئیس جمهور: بانک سپه در صف اول بانک‌های توسعه‌ای کشور قرار دارد
دکتر ابراهیمی یکصدمین سالروز تأسیس بانک سپه را تبریک گفت
تحول دیجیتال در صنعت پتروشیمی با سرمایه‌گذاری ۵۰ میلیارد تومانی همراه اول
باید هم‌پیمان شویم تا بانک سپه در آغاز سده دوم فعالیت خود به بانکی مردم پایه، هوشمند و در تراز انقلاب تبدیل شود
نظرسنجی

نظر شما در برنامه ماه عسل چیست؟

View Results

mahak